Saturday, April 10, 2010

kanak kanak ribena

aduyaii....tak sangka dapat jumpa lagi ngan kanak kanak ribena SMKANI.excited giler.....
tapi, yang lucunya, masa berblog,berchit-chat banyak je benda yang nak cakap. tapi, bila dah jumpa, :aku sengih kat kau, kau sengih kat aku balik...
hah macam tu je...
bak kata wink2 busuk...
biasa la tu...kalau chit-chat boleh melalut....kalu cakap tak boleh melalut.
sedikit tapi banyak memang setuju.
macam bila jumpa ngan anum ,main cuit-cuit je...alahai...~
bila jumpa zahlia main sengih-sengih je...hmmm
bila jumpa ngan wink2 cakap,memang la cakap...tapi,malu-malu meow~
agaknya bila jumpa ngan yani cam mane ek?

baru nak bergambar ngan anum,ngan zahlia,ngan wink2,tapi tak dapat....ngan wink2 je sempat...
jadi tengoklah mana yang sempat diuploadkan k?..


bebudak nasyid....

kalau dulu,dengar bebudak ni nasyid,

melompat(dalam hati) gumbira...excited!

tapi sekarang macam pandang sebelah mata je...yelah masa duk asrama, ni jelah hiburan yang ada...tapi sekarang, macam-macam ada....tu yang rosak otak tu....(huhu ^_^)

dari kiri:budak cina sesat tersalah amik masa kat hospital aka yana,budak wangi,tokoh pelajar(wahh~),last but not least -budak busuk....T_T

well...busuk-busuk pun,adik saya telah bertanya;"kak ngah!kak ngah!sape yang pakai baju biru tu? yang pakai spek tu?

myself:oh~itu kak ada...nape?

acik:comeylah dia.....

eleh~suka lah tu.budak tu.orang puji dia comey...

:p

p/s:lain kali kalu kita jumpa,make sure ambil gambar. faham!!!(sambil menekan lappy dengan kuatnya...) takut tak? bekeng ni....

jangan terasa hati kalau ada yang terasa.ampun beribu-ribu kali maaf.kita kan boleh melalut masa nak berblogging...(sape setuju?!!)

7 comments:

nuriz mn said...

kalu jmpe yani@budak cantik^^ mstilah borak2 pasal korean idol.. hehe..betul tak??^^

anum_taec said...

hehe..
tu la..spe suh ckp fon tyme tuh?
kn xsompek dah den nk tegor nye..
nk blk plk mase tu..
so cuit2 je le..he3

jgn mareh eh^^

cahaya keadilan said...

haha yani...nak jugak tambah @cantik tu ^^
oh~ nanti bukan je cakap pasal korean idol,satu korea tu kita borak2 ..bleh?

cahaya keadilan said...

hoho...
mmg la eden tongah cakap lam tipon..
yg ekau tu balik awal sangat pasal apo?

(haha tak pasal2 kuar bahasa daerah mana ntah..)

anum_taec said...

den balek awai sobab nye ..??
ntah lorh apoi sobab nyo..

ha3..ilek ah sis..
smile!!^-^

wink2 said...

oh achik bebes,anda pum comel juge..(tnde2 trmkn pujian)
teeheeeheeee =D

p/s:dlah(yg prasam wangi),cthilah kjujuran adek anda itu..ho3

Jezz Zahlia said...

puahahahahahaha,,,,,

kanak2 ribena...wooh wooh wooh